Новини

 

Лекція Наталії Адаменко в ІМВ

03.06.2013
30 травня 2013 року в Інституті міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка за сприяння Ради студентів ІМВ відбулася лекція пані Наталії Адаменко з особливостей ділового протоколу та етикету для жінок.
Директор Школи Справжньої Пані з популярного телевізійного проекту «Від пацанки до панянки», авторитетний експерт з етикету, чарівна жінка й справжній професіонал своєї справи, Наталія Адаменко поділилася «золотими» правилами поведінки, секртетами жіночих манер і пояснила студенткам ІМВ, що саме вирізняє справжню пані.
Усім відомо, що знання норм етикету та його різновидів є важливою умовою для всебічного розвитку особистості. Наталія Адаменко як ніхто інший може розповісти про головні аспекти вихованості та стилю, адже знання про дипломатичний протокол, етикет і манери передаються у її родині по жіночій лінії з покоління в покоління. Безумовним доказом цього є те, що пані Наталя є дочкою статс-дами Шведського королівського двору, Посла Миру, першої жінки-дипломата й протоколіста, багаторічного практика з величезним досвідом роботи у сфері протоколу, Галини Олексіївни Науменко.
Під час лекції пані Адаменко зазначила, що кожна культурна людина повинна не тільки знати і дотримуватися основних норм етикету, але і розуміти необхідність визначених правил і взаємин. Манери багато в чому віддзеркалюють внутрішню культуру людини, її моральні й інтелектуальні якості. Уміння правильно поводитися в суспільстві має дуже велике значення: воно сприяє встановленню контактів, досягненню взаєморозуміння, створює гарні, стійкі взаємини.

Прес-центр ІМВ





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024