Новини

 

Україна - Росія - Сколково: єдиний інноваційний простір

23.05.2013
22-23 травня 2013 року в Києві на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка проходить засідання Консультативної наукової ради (КНС) Фонду «Сколково». У програмі заходу – міжнародна конференція «Росія-Україна-Сколково, на якій обговорюються можливості співробітництва Російської Федерації та країн СНД у рамках Інноваційного проекту «Сколково».
Її організатори: Фонд «Сколково», Національна Академія наук України, Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України, КНУ імені Тараса Шевченка, Науково-виробничий концерн «Наука».
Конференцію, що зібрала понад 400 провідних українських і закордонних вчених, відкрив ректор КНУ імені Тараса Шевченка академік Леонід Губерський. Він наголосив, що для університету велика честь приймати у себе видатних вчених, організаторів освіти і науки, державних і громадських діячів. Ректор представив присутніх на конференції лауреатів Нобелівської премії - Почесного доктора нашого університету, академіка РАН Жореса Івановича Алфьорова та професора Стендфордського університету Роджера Корнберга. На засіданні відбувається презентація інноваційних проектів, розглядається можливость взаємодії підприємств і організацій України з Фондом «Сколково», можливість формування і виконання цільових інвестиційних проектів на території України.
Участь у обговоренні заявлених питань взяли віце-президент Російської академії наук Ж.І.Алфьоров, професор Роджер Корнберг, Президент Національної академії наук України Б.Є. Патон, голова Держінформнауки В. П. Семиноженко, провідні науковці України та Російської Федерації.































align=center alt=''>














фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024