Новини

 

Психологи взяли участь в універсіаді

15.05.2013

У кінці квітня факультет психології МДУ імені М.В. Ломоносова проводив Міжнародну психологічну універсіаду для студентів Росії та зарубіжжя.
Універсіада проходила у два тури: заочний та очний. Під час заочного туруучасникам пропонувалося виконати ряд цікавих та креативних завдань, у процесі виконання яких вони мали змогу не тільки показати знання психологічних теорій та концепцій, а й розкрити свій творчий потенціал.Найкращихучасників заочного туру було запрошено до участі у заключному турі Універсіади, який мав декілька творчих рівнів. Учасники мали номінувати одного з нині діючих психологів на Нобелевську премію та презентувати його Нобелівському комітету;розробити план проведення експерименту у соціальній мережі (гіпотези, мета, можливі результати, їх застосування);впізнати за фотокартками 46 видатних психологів;створити контрольний тест із 30 запитань для перевірки знань однієї з навчальних дисциплін факультету психології.
Основний контингент учасників складали студенти МДУ імені М.В. Ломономова та його відділень (Ташкент, Баку). Присутніми також були учасники з Чити.
Київський національний університет імені Тараса Шевченка достойно представили студентки факультету психології Дар»яБєлова таТаїсіяГерасько. Дівчата блискуче впоралися із завданнями заочного туру, а Таїсія Герасько стала переможницею універсіади, здобувши диплом ступеня. Цей почесний трофей примножить славу нашого факультету!
Універсіада проходила у надзвичайно теплій та привітній атмосфері, а успіх дівчатзасвідчив високий рівень підготовки студентів нашого факультету.
Вітаємо наших славних учасниць універсіади та бажаємо їм подальших успіхів і звершень!






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024