Новини

 

Наші студенти з візитом до Азербайджану!

15.05.2013
На початку травня виконавча влада Гарадагського району м. Баку, на чолі з Сулейманом Мікаіловим, організувала та провела міжнародну конференцію «Гейдар Алієв та міжнародна молодіжна політика Азербайджанської Республіки». Поряд з делегатами від інших країн українську молодь представляли студенти філософського факультету та Інституту Міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Досить плідною та цікавою була робота конференції, під час якої учасники мали змогу дізнатися про основні напрямки розвитку та підтримки діяльності молодіжних організацій, а також співпрацю Азербайджану з іншими країнами в сфері освіти і науки.
Проте офіційною частиною візит не обмежився. Широка культурна програма продемонструвала щиру гостинність та багату культуру азербайджанського народу. Нам показали найвизначніші пам’ятки сонячної столиці Баку. Розмаїття справжніх талантів школярів та співаків естради на продемонстрували на виставці квітів та під час святкового концерту на честь 90-річчя Гейдара Алієва.
Слід зауважити, що проведення подібних заходів не лише сприяє підвищенню іміджу країни на міжнародній арені, а й дозоляє розкрити та яскраво продемонструвати представникам інших країн все багатство власного національного надбання.

Курінна Анна,
студентка 4 курсу
філософського факультету
напряму «Політологія»




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024