Новини

 

Молодь і мистецтво – за добрі справи

15.05.2013












21 травня 2013 року о 19.00 в Головному (Червоному) корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться соціально-культурний захід Promo Play for Change. Театрально-музичний захід буде складатися з авторських театральних мініатюр, віршів, музики, картин молоді та буде проведений силами cтудентів КНУ імені Тараса Шевченка, спільноти Culture та стипендіатів програми Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA». Автор ідеї, сценарію, музики та лідер проекту – стипендіатка «Завтра. UA», студентка філософського факультету Єлизавета Ясько.
В рамках заходу будуть проведені акції cоціальних проектів стипендіатів Завтра.UA Open your rights «Нехай серце б'ється» та Української Біржі Благодійності.
Мета заходу – привернути увагу молоді до актуальних соціальних проблем суспільства, пов’язаних з розвитком особистості, освітою, захистом прав людини, важливістю активної життєвої позиції та мобілізації їх для участі в «добрих справах», благодійності. Соціально – культурний проект Promo Play for change складається з двох частин: культурного заходу, що відбудеться 21 травня, та соціальної частини, що передбачає організацію партнерами проекту для всіх бажаючих лекцій, зустрічей, волонтерських акцій, що спрямовані на привернення уваги до вищезгаданих проблем та їх часткового вирішення протягом наступних місяців.

Проводячи цей захід, організатори закликають молодь, суспільство, усіх замислитися над своїм майбутнім, своїм місцем у світі, зайнятися саморозвитком, духовним зростанням та частіше працювати над їх втіленням Саме це організатори соціально-культурного заходу Promo Play for Change вкладають у поняття «добрі справи» і наголошують на важливості участі чи організації таких «справ» у своєму житті.

Проект покликаний виконати наступні завдання:
1.часткове вирішення проблеми пасивних, песимістичних настроїв молоді, у якої низький рівень самоорганізації та мотивації участі у «гарних справах»;
2 створення можливостей для вияву свої мистецьких талантів та демонстрації авторського мистецтва студентів;
3. участі молоді у соціальних, благодійних проектах в найближчі місяці,
4. мотивація молоді до всебічного розвитку, освіти


«Мистецтво покликане виконувати не тільки художню функцію, але й соціальну, воно здатне привертати нашу увагу, бо залишається силою здатною змінювати світ», Організатор заходу Єлизавета Ясько.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024