Новини

 

Майстер-класи для студентів ІМВ

30.04.2013


25 квітня 2013 р. в рамках усталеної практики залучення співробітників МЗС України та Адміністрації Президента України до проведення майстер-класів для студентів Інституту міжнародних відносин були прочитані лекції фахівців-практиків.
Так, лекцію "Протокольні та церемоніальні питання в діяльності органів державної влади" провів заступник керівника Головного управління Державного Протоколу та Церемоніалу – керівник управління державної геральдики та церемоніалу Адміністрації Президента України Сергій Станіславович Бєляєв. Лекційне заняття було проведене в рамках курсу "Дипломатична робота та дипломатичні документи" для студентів 1 курсу магістратури спеціальності "Міжнародні відносини". У своїй лекції С.С. Бєляєв показав особливості діяльності Головного управління Державного Протоколу та Церемоніалу Адміністрації Президента України, окреслив структуру управління, його кадровий потенціал, а також у деталях зупинився на протокольних і церемоніальних аспектах заходів, що проводяться за участю Президента України.
Того ж дня, Перший секретар відділу візової політики Департаменту консульської служби МЗС України Людмила Ярославівна Давидович (к.політ.н., випускниця спеціальності "Міжнародні відносини" 2005 р.) провела лекцію студентам 4 курсу спеціальності "Міжнародні економічні відносини". Лекція на тему "Міграційно-візова політика України в контексті євроінтеграції" була прочитана в рамках дисципліни "Міжнародні економічні відносини". Під час лекційного заняття Л.Я. Давидович розглянула міграційно-візовий аспект сучасної євроінтеграційної політики України з акцентом на викликах і можливостях, що супроводжують процес зближення візових просторів України та ЄС.


Прес-центр ІМВ


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024