Новини

 

Опрацьовується програма «Еразмус» для хіміків

25.04.2013
Страсбурзький університет та КНУ імені Тараса Шевченка пов’язує плідна співпраця, особливо в галузі природничих наук. У 2011 році була підписана угода про спільну магістратуру між фізичними факультетами університетів. Вона дала можливість студентами обох університетів отримувати подвійні дипломи магістрів фізики з двох спеціальностей «конденсовані середовища і нанофізика» та «фізика випромінювань, детекторів, приладів та візуалізації».

Контакти між університетами інтенсивно розвиваються. Підтвердженням цього стала зустріч заступника декана хімічного факультету з наукової роботи професора З.В. Войтенко, ст.н.сп. хімічного факультету Н.В. Куцевол, представників фізичного факультету та відділу міжнародного співробітництва нашого університету з заступником декана з міжнародних відносин фізичного факультету Страсбурзького університету пана Філіпом Туреком та співробітницею міжнародного відділу С. Білоус.
На зустрічі йшлося про поглиблення співпраці та участь обох університетів у проекті зі створення спільного магістерського курсу в рамках європейської програми «Еразмус для всіх» за спеціальністю фізична хімія полімерів.






фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024