Новини

 

Національний Політологічний Конвент 2013

24.04.2013
27-28 квітня 2013 року в Національному університеті «Острозька академія» відбудеться щорічний Політологічний Конвент українського відділення Міжнародної асоціації студентів політичної науки (МАСПН), штаб-квартира якої розміщується на базі кафедри політології Філософського факультету КНУТШ.
Конвент є щорічним «подорожуючим» заходом, який передбачає науковий туризм серед молодого покоління українських політологів. Маючи на меті популяризацію політичної науки, МАСПН прагне поширити якісні зразки політичних досліджень. Саме тому кожен рік обирається нова актуальна тема. Зокрема, цьогорічний Конвент збере молодих дослідників обговорити перспективи та ретроспективи правих та лівих ідеологічних проектів України.
Також будуть проведені організаційні збори, на яких відбудуться вибори членів асоціації до Правління МАСПН (Україна).
Слід зазначити, що цього року Конвент збере представників з більш ніж 20 академічних установ України. Також у заході приймуть участь іноземні гості з Польщі (Варшавський університет) та Російської Федерації (Російський державний гуманітарний університет та Південний Федеральний університет).
Серед політологічної молоді, як завжди, буде авангардом делегація політологів від Філософського факультету. Це пов’язано з тим, що саме Наукове товариство студентів та аспірантів ФФ першим в Україні вступили в МАСПН, тим самим відкривши шлях до інтеграції вітчизняних молодих політологів до світових наукових процесів через створення нової організації - українського відділення МАСПН.
Особливу подяку висловлюємо Голові Науково-методичної комісії з політології при МОН України, завідуючого кафедри політології проф. Цвиха В.Ф. за багаторічну підтримку діяльності МАСПН (Україна).

Калінін В.Ю.
Голова МАСПН (Україна)


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024