Новини

 

Цикл лекцій професора Джейн Меллор

24.04.2013
23 квітня в «Інституті Біології» прочитала першу лекцію професорка Джейн Меллор (Оксфордський університет, Велика Британія, Professor Jane Mellor, Oxford University, UK).
Джейн Меллор читала бактеріологію і вірусологію в Університеті Манчестера та отримала докторську ступінь в Університеті Редінга. Вона почала свою кар'єру в якості наукового співробітника Оксфордського університету (Wolfson і Exeter коледжів).
У 1989 році стала старшим науковим співробітником Wellcome Trust в галузі фундаментальної біомедичної науки. Її педагогічна діяльність почалася в 1991 році і на сьогоднішній день вона навчає і контролює більше 20 аспірантів на здобуття DPhil ступеня. Джейн опублікувала понад 70 статей у рецензованих журналах і в 2008 році стала першим професором епігенетики в Оксфордському університеті.
В Інституті біології Джейн Мейлор прочитала першу лекцію циклу «Exploiting model organisms and their genetics in a phenotypic high throughput screen for compounds that ameliorate age-related disorder».



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024