Новини

 

Відбулася звітно-виборча конференція студентів та аспірантів факультету кібернетики

25.03.2005
У четвер 24 березня 2005 року кібернетики відбулася Звітно-виборча конференція студентів та аспірантів факультету. На порядку денному стояло два важливих для життя студентства факультету питання:

1. Ухвалення Положення про студентське самоврядування на факультеті кібернетики
2. Обрання Голови Студентського Парламенту факультету.

Напередодні виборів бажання балотуватися на посаду Голови СП виявили три особи - Самусенко Єгор, Сідляренко Андрій та Ніссенбаум Геннадій. Після передвиборчих дебатів, які проходили на факультеті напередодні виборів, Самусенко Єгор зняв свою кандидатуру, зазначивши, що балотувався лише ”задля того, щоб переконатися у відкритості системи роботи Студентського Парламенту” – і тепер, коли він впевнився, що ця система повністю прозора – Єгор зняв свою кандидатуру. Модератором цих дебатів була Молодцова Олена.

Загалом передвиборчий марафон на факультеті проходив досить жваво – були тут і методи чорного піару, і листівки із проектами програм кандидатів.

Після затвердження Положення про студентське самоврядування на факультеті, Геннадій та Андрій виступили перед делегатами груп. Геннадій розповів про реалізовані ним та його командою проекти СП факультету, окреслив шляхи розвитку студентського самоврядування на факультеті. Андрій Сідляренко головну увагу у своїй промові приділив майбутнім проектам та важливому, на його думку, питанню реструктуризації СП факультету.

В результаті голосування перемогу одержав Ніссенбаум Геннадій, якій до цього вже рік очолював Студентський Парламент факультету.

Сподіваємось, що новообраному Голові СП факультету кібернетики та його команді вдасться реалізувати всі свої задуми та втілити їх у життя.


Інф. студентського парламенту
факультету кібернетики
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024