Новини

 

Семінар-навчання профспілкових організацій у КНУ

22.04.2013
19-21 квітня 2013 року в приміщенні Головного корпусу КНУ відбувся спільний семінар-навчання профспілкових організацій Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Тема семінару: «Правові аспекти розвитку профспілкового руху України: стан, проблеми та міжнародна співпраця».
На засіданні були присутні голова профкому КНУ імені Тараса Шевченка – В. Цвих, проректор з науково-педагогічної роботи – В. Бугров, заступник голови профкому по роботі зі студентами – В. Шамрай, голова профкому студентів, аспірантів та докторантів ХНУ імені В.Н.Каразіна – С. Махновський.
Відкрив засідання голова профспілкового комітету університету – Володимир Цвих. Він розповів про стан чинного законодавства України про профспілки, окреслив основні проблеми та шляхи їх вирішення.
З привітальним словом від адміністрації університету виступив проректор з науково-педагогічної роботи – Володимир Бугров. Він привітав учасників семінару, побажав плідної роботи та ознайомив присутніх з особливостями навчального процесу в КНУ.
Учасники семінару також заслухали та обговорили доповіді заступника голови профкому по роботі зі студентами В. Шамрая та голови профкому студентів, аспірантів і докторантів ХНУ імені В.Н.Каразіна С. Махновського.




















фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024