Новини

 

КНУ взяв участь у міжнародній виставці "Освіта та Кар'єра"

17.04.2013
11-13 квітня в м. Алмати (Казахстан) у виставковому центрі "Атакент" відбулася 14-а Казахстанська міжнародна виставка "Освіта та Кар'єра". Єдиним українським ВНЗ представленим на виставці був Київський національний університет імені Тараса Шевченка. На стенді Київського університету відвідувачі виставки мали можливість отримати всю необхідну інформацію про навчання в нашому університеті. Особливо зацікавило казахську молодь навчання в магістратурі та аспірантурі на природничих факультетах.
У відкритті виставки взяли участь міністр освіти і науки Республіки Казахстан Бакитжан Жумагулов, віце-міністр освіти і науки Литовської Республіки Дайнюс Нумгаудис, канцлер міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща Ізабелла Станіславіджин та генеральний консул України в Республіці Казахстан Людмила Протасова.
Загалом на виставці було представлено понад 120 освітніх установ з 20 країн світу: Казахстану, Великобританії, Угорщини, Німеччини, Арабської Республіки Єгипет, Ізраїлю, Канади, Північної Республіки Кіпр, Киргизької Республіки, Латвії, Литви, Малайзії, США, Туреччини, Польщі, Республіки Білорусь, Росії, України, Франції, Швейцарії та інших країн.





Сектор інформаційного забезпечення Київського університету



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024