Новини

 

В ННЦ «Інститут біології стартує дві соціальні акції»

16.04.2013

Ви коли-небудь замислювались, як багато ми беремо від природи? Споживаємо, використовуємо, витрачаємо. Вирубуємо ліси, висушуємо болота, змінюємо, підлаштовуємо природу «під себе». Тільки уявіть: 1 тонна макулатури може врятувати 10 дерев, 1 000 кВт електроенергії, 200 кубічних метрів води!
Настав час відновити баланс! Відновити рівновагу між споживанням і постачанням!
А ось скільки використаного паперу зберуть в студенти Навчально-наукового центру «Інститут біології» буде відомо все зовсім скоро – 17 квітня 2013 року о 12 годині 30 хв. Адже саме в цей час ми запрошуємо всіх киян долучитися до урочистого висаджування реліктових дерев –гінкгобілоба та магнолій на просп. Академіка Глушкова, 2 (неподаліквід станції метро Виставковий центр).
Ми щиро вдячні за допомогу у проведенні акції адміністрації інституту, ботанічному саду імені Олександра Фоміна, Фонду ПІДТРИМКИ СТУДЕНТСЬКИХ ІНІЦІАТИВ, а також особлива подяка Фонду волонтерів України, що завжди активно залучає студентство до соціальних ініціатив.
«Поки молоді, сильні, бадьорі не втомлюйтеся робити добро!» - закликав Антон Павлович Чехов. Уже традиційно студенти інституту долучаються до поїздок у дитячі будинки, або самостійно проводять благочинні акції.
15 квітня розпочалася і благодійна акція «Крапля в морі може стати океаном милосердя» для допомоги Пугачівському дитячому будинку-інтернату для дітей хворих на олігофренію, хворобу Дауна, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей-сиріт.
Вчора на захід пройшли сотні людей, і кожен (як кажуть волонтери) зупинявся, щоб хоч якось долучитись до акції: приносили речі, іграшки, кошти на потреби дівчаток Пугачівського дитбудинку. Акція тільки стартувала, а подарунків назбирали чимало!!!
Про нові заходи в рамках проведення акції Ви зможете дізнатись особисто, завітавши до нас 17 квітня о 12 годині (просп. Академіка Глушкова 2).
Ми щиро раді, що до обох акцій завтра (17 квітня) долучаться вихованці Палацу дітей та юнацтва , а також Малої академії наук, власне, одна з юних школярок і стала ідейним ініціатором першої акції. Адже в нашому інституті зародилася хороша традиція спільно, від школяра до академіка, творити добро.
Отже, з нетерпінням чекаємо Вас 17 квітня 2013 року о 12 годині в Навчально-науковому центрі «Інститут біології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка!!!
17 квітня – незвичайний день – це День біолога! Тому ми будемо щиро раді бачити всіх і на святковому концерті, який розпочнеться о 14:30. Увага! Місце проведення концерту – актова зала Інституту післядипломної освіти (вул. Васильківська, 36), у просторому залі місця вистачить для всіх.
Хорошої весняної погоди і прекрасного настрою!
Людмила Осадча, голова інформаційного Депатраменту
Студентського парламенту
ННЦ «Інститут біології»

та Поліна Телегеєва
координатор соціальних проектів
НТСА ННЦ «Інститут біології»


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024