Новини

 

Ярмарок вакансій «Імпульс -2013»

10.04.2013
З 9 по 10 квітня в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка проходить Ярмарок вакансій « Імпульс – 2013». Організатором виступає Центр працевлаштування студентів КНУ . Це вже 9-ий поспіль ярмарок, що дає
можливість майбутнім спеціалістам особисто поспілкуватися з представниками відомих компаній та фірм і навпаки – роботодавцям придивитися до тих, хто приходить на ринок праці найближчим часом. Студенти і випускники ВНЗ мають змогу ознайомитися з вакансіями і вимогами до претендентів на них, а лідери українського ринку – знайти талановиті кадри для співпраці, провести моніторинг очікувань, побажань та проблем працевлаштування серед студентів та донести свої побажання до майбутніх співробітників. У свою чергу, студенти та випускники зможуть більше дізнатися про найпростіші шляхи пошуку роботи, вимоги роботодавців, правила поведінки на співбесідах та знайти роботу своєї мрії.
«Найкращим результатом «Імпульсу -2013» буде - якщо кожен, хто шукає роботу знайде вакансію, що йому підходить, а роботодавець – співробітника», – зазначив під час відкриття другого дня роботи Ярмарку вакансій проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров і побажав усім плідної роботи та успішного пошуку.
Під час Ярмарку вакансій відбуваються не тільки презентації компаній роботодавців, а й різні майстер-класи, форуми. Зокрема, програма роботи другого дня Ярмарку включає майстер-класи «Професійне резюме» від Володимира Швеця, «Як знайти роботу" від Віктора Комісарука, форум «Роботодавець-Студент».












































Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024