Новини

 

Воєнна ідеологія в пріоритеті

05.04.2013
У Військовому інституті КНУ (ВІКНУ) 04 квітня відбулося інструкторсько-методичне заняття з керівниками груп воєнно-ідеологічної підготовки та їх помічниками на тему: “Методика проведення занять з воєнно-ідеологічної підготовки”.
Участь у ньому взяли також заступники начальників факультетів Військового інституту з виховної роботи, голова Ради офіцерів підполковник Олег Алфьоров, голова Ради ветеранів полковник запасу Микола Дорохов.
Метою заняття було визначення основних напрямів посилення воєнно-ідеологічного виховання військовослужбовців в сучасних умовах реформування Збройних Сил України та системи військової освіти, доведення вимог наказів Міністра оборони України, начальника Військового інституту щодо організації та проведення занять з воєнно-ідеологічної підготовки
Як зазначив заступник начальника ВІКНУ з виховної роботи полковник Віктор Уліч цьому напряму підготовки в Збройних Силах України приділяється велика увага як з боку керівництва держави, так і Міністерства оборони України.
– Це заняття є першим серед запланованих у Військовому інституті заходів з виконання вимог Міністра оборони України із воєнно-ідеологічної підготовки особового складу. Ми повинні максимально використати потенціал нашого університету в справі формування у військовослужбовців високої громадянської свідомості, необхідної для виконання завдань по захисту Вітчизни, – підсумував Віктор Уліч.
http: www.mil.univ.kiev.ua








Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024