Новини

 

ІІІ міжнародний семінар „Медична фізика – сучасний стан, проблеми, шляхи розвитку. Новітні технології”

01.04.2013
Київський національний університет імені Тараса Шевченка інформує про проведення, за ініціативою навчально-наукового центру радіаційної безпеки, 06-07.06.2013 р. ІІІ міжнародного семінару „Медична фізика – сучасний стан, проблеми, шляхи розвитку. Новітні технології” за участю фахівців з провідних навчальних, медичних, наукових та регулюючих установ країн ЄС, Білорусі, Росії, України, а також представників з Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоров’я, Національної Академії медичних наук, Держатомрегулювання, РНБО, Асоціації радіологів України.
Семінар буде проводитися за підтримки Шведського регулюючого органу (SSM) в рамках проекту “Система забезпечення і контролю якості в медичній радіології”.
Запрошуємо Вас взяти участь у цьому заході. З 25.03.2013 відкрита реєстрація учасників семінару на http://rb.univ.kiev.ua/medphys/seminar-2013.
Тематика семінару:
Секція 1. Навчання та підготовка медичних фізиків.
Секція 2. Інноваційні радіаційні технології в медицині.
Секція 3. Радіаційний захист та ядерна безпека.
Організаційний внесок відсутній
Планується видання збірника матеріалів доповідей до початку проведення семінару. Робочі мови - українська, російська, англійська.
Адреса проведення семінару: м. Київ, вул. Володимирська, 60, 3-й поверх, аудиторія 329, Київський національний університет імені Тараса Шевченка.
Додаткова інформація - тел/факс +38 (044)-521-32-84, radbez@gmail.com
http://rb.univ.kiev.ua/medphys/seminar-2013.


Директор навчально-наукового
центру радіаційної безпеки Л.І.Асламова


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024