Новини

 

Найкращі кар’єрні пропозиції для студентів та випускників на Форумі Кар’єри у Києві

13.03.2013

Щоб знайти роботу студенту або випускнику потрібно витратити лише 1 день. Для цього міжнародна молодіжна організація AIESEC в Україні організовує сьому національну кар’єрну конференцію «Форум Кар’єри».
22 березня в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбудеться захід, який стане місцем зустрічі студентів і молодих спеціалістів з компаніями – топ-працедавцями України.
Як працевлаштуватися? Які умови ринку праці в Україні? Які вимоги висувають працедавці? Як будувати успішну кар’єру? Відповідь на ці та багато інших питань можна буде отримати протягом конференції від кваліфікованих спікерів.
Формат Форуму Кар’єри включає в себе презентації та майстер класи від провідних компаній, проведення центрів оцінки для учасників, а також виставку національних компаній. Тут учасники зможуть поспілкуватися з працедавцями, вручити своє резюме та записатися на співбесіду.
Для участі у Форумі Кар’єри необхідно зареєструватися. Серед усіх анкет буде проходити відбір і лише кращих кандидатів з усієї України запросять до участі у Форумі Кар’єри.
Слідкувати за новинами Форуму Кар’єри можна на офіційному сайті forumcareer.org та в соціальних мережах (vk.com/careerforumua, facebook.com/CareerForumUkraine)



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024