Новини

 

Німецький професор-психоаналітик прочитав лекцію в КНУ

06.03.2013
6 березня 2013 року в аудиторії імені Михайла Максимовича в Головному корпусі КНУ імені Тараса Шевченка з лекцією виступив відомий німецький вчений у галузі досліджень психоаналітичного процесу професор Хорст Кехеле.
Лекція відбулася в рамках відкритого міжнародного освітнього проекту «Психоаналітична весна», що включає в себе цикл заходів спрямованих на розвиток психоаналізу в Україні. Послухати лекцію Хорста Кехелє на тему «Психоаналіз і психодинамічна психотерапія» мали можливість усі бажаючі, але найбільше ця проблематика зацікавила наших студентів-психологів.
Декан факультету психології КНУ Іван Данилюк привітав німецького професора в стінах університету, зазначивши, що це унікальна можливість для його студентів послухати думки і твердження європейського науковця, автора книги «Сучасний психоаналіз». Він висловив сподівання на співпрацю у майбутньому і запросив Хорста Кехеле відвідати факультет психології.
Хорст Кехеле - німецький вчений у галузі досліджень психоаналітичного процесу, професор, доктор медицини, професор психіатрії та голова кафедри психосоматичної медицини і психотерапії Міжнародного Психоаналіітичного Університету, тренінговий аналітик та супервізор Німецької Психоаналітичної Асоціації, треніговий аналітик Міжнародної Психоаналітичної Асоціації, автор книги "Сучасний психоаналіз".
























Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024