Новини

 

Весняні сюрпризи останньої гри чвертьфіналу КВН

04.03.2005
4 березня 2005 року закінчилася остання гра ¼ ігрового сезону КВН. На цей раз за вихід до півфіналу змагалися команди біологічного, географічного факультету, соціології та психології, Інституту журналістики та новачки з Фінансово-правового коледжу. А так, як на дворі весна, тема гри називалась “Весняні сюрпризи”.

Команда фінансово-правового коледжу “Ребята с нашего двора” зациклена на своїй зовнішності і радить: “Если Вы некрасивая – идите рубите лес. Надо же как-то мстить природе!” Залишається тільки поспівчувати бідолашній природі та порадіти тому, що на світі є багато гарних дівчат, а то б на них не вистачило ніяких зелених насаджень. Особливо, чомусь фінансові правовики не люблять блондинок, бо “…якщо ви вважаєте себе дуже розумними, то купіть шапку-блондинку і у вашій голові буде приємна пустота”.

Соціологи переробили відомий фільм “Ирония судьбы” на німецький лад, де герої говорять єдине слово “Фольцваген” і все стає чомусь зрозумілим. Незрозуміло тільки чому.

Майже всі, без виключення, команди дуже хвилював перебіг нещодавніх політичних подій та проведення майбутнього конкурсу Євробачення, про що засвідчило багато політичних мотивів у вітанні та розминці, що ці конкурси нагадували політичні дебати на телебаченні.

У розминці високою гуманністю вразили біологи, адже скоро у них стартує весняна акція: “Вбий лісника – врятуй проліски!”. А журналісти зробили відкриття: виявляється, що кількість граней склянки залежна від форми рота склодува.

Домашнє завдання носило вже звичну назву “Весна іде, весні дорогу!”. Команда журналістів показала глядачам новий погляд на відому гру “Ключі від форту Буайяр”, в якій брала участь команда хлопців із Троєщини. Біологи продемонстрували, в яку халепу можна попасти, якщо не правильно читати назви - замість публічної бібліотеки, потрапиш в зовсім інше публічне місце, де публіка менш начитана та інтелектуальна.

Цей конкурс став зірковим часом для дебютантів “Ребят из нашего двора”. Їхня програма “Время”, з ведучою Марічкою Падалко, що постійно падала на підлогу, була неперевершеною. Перестрілка німців та українських партизан на змаганні зі спортивної греблі в Гренландії стала апофіозом виступу.

В цій останній чвертьфінальній грі КВН журі обрало аж трьох переможців команди Інституту журналістики, факультету соціології та психології, та команда фінансово-правового коледжу "Ребята нашего двора".


Наталія Коротенко,
Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024