Новини

 

VІ науково-практична конференція «Нові інформаційні технології в освіті»

18.02.2013
14 лютого 2013 року в Актовій залі Головного навчального корпусу університету пройшла VІ науково-практична конференція «Нові інформаційні технології в освіті». Організаторами конференції виступили Навчально-науковий центр державного управління та фінансового контролю Інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка та широко відома ІТ-компанія «1С – Україна».
Фірма "1С" та її партнери більше 13-ти років співпрацюють з системою освіти за різними напрямками, докладаючи спільних зусиль для підготовки кваліфікованих, дійсно потрібних економіці кадрів. Програмні продукти та технології «1С:Підприємства» широко використовуються в навчальній, науковій, адміністративній діяльності для автоматизації управління та обліку. Багато навчальних закладів мають чималий досвід їх ефективного використання. Тому не дивно, що конференція вкотре зібрала біля 300 викладачів, науковців, співробітників з 138 вищих навчальних закладів, які представляли всі регіони України.
Конференцію відкрив вступним словом голова Ради з конкурентоспроможності індустрії інформаційно-комунікаційних технологій І.В.Лисицький. Учасників привітав проректор Шевченкового університету В.А.Бугров. Про стан справ , шляхи та перспективи розвитку освітніх ініціатив фірми «1С» доповів керівник українського представництва фірми В.Б.Мазур.
На конференції працівники освітніх закладів отримали інформацію про тенденції розвитку ІТ-індустрії, про нові програмні рішення фірми «1С». Учасники конференції мали чудову можливість обмінятися практичним досвідом викладання та застосування системи програм «1С:Підприємство» в навчальному процесі, намітити нові шляхи співпраці з фірмами-партнерами «1С» для реалізації сумісних освітніх та дослідницьких проектів, обговорити інноваційну модернізацію освітньої сфери.





















фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024