Новини

 

Відбулася презентація компанії „AVentures Group”

25.02.2005
23 лютого 2005 року о 14.30 на радіофізичному факультеті відбулася презентація компанії „AVentures Group”, яку організував Центр працевлаштування студентів та аспірантів Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Мета цієї презентації – ознайомити студентів з компанією та відкритими в ній вакансіями, на яких можуть працювати студенти-старшокурсники фізичного, радіофізичного, кібернетичного та механіко-математичного факультетів.

Презентація викликала інтерес серед студентів, яких зібралося понад 50 чоловік, і це, не дивлячись на свято, – День захисника Вітчизни.

На презентації, представники холдингу „AVentures Group” – керівник департаменту персоналу Валентина Бичковська та HR-менеджер Марія Ротовська, ознайомили усіх присутніх зі своєю компанією: її історією, структурою, динамікою розвитку. Окремо було сказано про вакантні посади, які зараз наявні в компанії та переваги працевлаштування саме в „AVentures Group”.

Інформація, яка була розказана та продемонстрована студентам, дуже зацікавила останніх. І відразу після закінчення презентації представникам компанії було задано багато питань: починаючи від перших кроків на шляху працевлаштування в цю компанію і до перспектив кар’єрного росту. За словами Валентини Бичковської: „Це перша презентація, на якій студенти були настільки активними і ставили так багато запитань”.

Після закінчення презентації всі бажаючі мали змогу заповнити анкети для працевлаштування та відразу пройти співбесіду з представниками компанії.

Всіх, хто з тих чи інших причин не зміг відвідати презентацію „AVentures Group” на радіофізичному факультеті, запрошуємо до Центру працевлаштування студентів та аспірантів. У нас Ви зможете дізнатись інформацію про компанію, а також заповнити анкету кандидата, яка обов’язково потрапить в Департамент персоналу холдингу „AVentures Group”.



Центр працевлаштування
студентів та аспірантів
Київського національного
університету імені Тараса Шевченка
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024