Новини

 

Відновлюємо співпрацю з університетом Тель-Авіву

12.12.2012
12 грудня 2012 року відбулася зустріч проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) КНУ імені Тараса Шевченка Петра Беха з заступником посла Ізраїлю в Україні паном Іцхаком Каганом.
Під час зустрічі Петро Бех зазначив, що потрібно спільними зусиллями активізувати співпрацю Київського національного університету імені Тараса Шевченка з Тель-Авівським Університетом. «Угоду про співпрацю між вищими навчальними закладами було підписано у 2007 році, але спільної плідної наукової, освітньої, культурної роботи проводилось мало», - підкреслив проректор з науково-педагогічної роботи.
На його думку, можна було б провести міжнародні семінари на базі Інституту міжнародних відносин, історичного й філософського факультетів КНУ, організувати в університеті відкриту лекцію Надзвичайного та Повноважного Посла Ізраїлю в Україні тощо.
Пан Іцхак Каган сказав, що проведення семінарів – одна з найкращих форм розпочати відновлення співпраці. Він запевнив, що Посольство докладе всіх зусиль, щоб Київський національний університет імені Тараса Шевченка і Тель-Авівський Університет мали якомога більше спільних проектів. Фото Тетяни Воротняк


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024