Новини

 

“Сімейні свята” команд КВН

24.02.2005
Найпопулярніша університетська студентська подія ігри КВН, відкрила 23 лютого 2005 року ігровий сезон. У чвертьфінальній грі в спритності і дотепності змагалися юристи, хіміки, кібернетики та дебютанти з геологічного факультету. Загальна тема ігор має назву “Сімейні свята”, а, як відомо подружнє життя починається з весілля – так само й називався і перший ігровий конкурс-вітання.

Виявляється, шоу “Голод” знімали у гуртожитку юристів, де бідолашні студенти варять шкіряні куртки та закусюють міллю з майонезом, хоча, дивлячись на студентів-юристів, у це дуже важко повірити. А найпопулярнішим одягом юристів є штани з підігрівом та подовжувачем, який дає можливість розігнатися аж на 12 метрів! Кібернетики ж вважають, якщо після використання чоловічого розрекламованого дезодоранту АХЕ-ефект, до вас будуть чіплятися тільки хлопці, це означає, що ви купили підробку. А для підняття свого рейтингу команда кібернетиків запросила в тренери співака Бориса Моєсеєва, який, можливо, добре розбирається в тонкощах КВН.

На розминці беззаперечними лідерами виглядали юристи, неодноразово підкреслюючи престижність своєї майбутньої професії, адже вони зможуть “відмазати” людей від усіх юридичних проблем у житті. В ході розминки з’ясувалось, що хіміки щиро вірять у світле майбутнє, а геологи складають гроші на чорний день. Головною ж проблемою кібернетиків є одруження.

До свого домашнього завдання, команди підішли з притаманним їм творчим підходом. У геологів Ромео та Джульєтта, що проживають у гуртожитку, нещадно борються з целюлітом, використовуючи замість тренажера звичайне відро, та сваряться з годувальницею Джульєтти, дуже схожою на нациста. Хіміки ділять подружнє життя на п’єсу в два акти з антрактом, а перше побачення для них-мінне поле, де ризикуєш залишитися тільки з однією рукою колись коханої дівчини.

А як, виявляється, добре бути капітаном команди кібернетиків, адже у твоєму розпорядженні - цілий гарем з красунями, що виконують танець живота. У юристів всі сімейні проблеми вирішує Дмитро Нагієв у програмі “Вікна”, де він не тільки мирить сімох гномів з Білосніжкою, а й вирішує сімейну трагедію між Червоною Шапочкою та її бабусею, які ніяк не можуть поділити між собою сірого вовка. У результаті з впевненою перевагою виграли юристи, друге місце зайняли кібернетики, і разом ці команди будуть радувати своїх шанувальників грою на ½ фіналу КВН.



Наталія Коротенко,
Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024