Новини

 

5 студентів КНУ увійшли до складу Молодіжної ради при Кабінеті Міністрів

06.11.2012

П"ять студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка увійшли до складу Молодіжної ради при Кабінеті Міністрів. Відповідне розпорядження № 835 Уряд прийняв на засіданні 24 жовтня 2012 року.
Зокрема, до складу Ради увійшли аспірантка Інституту журналістики Анастасія Сабова, аспірант факультету кібернетики Максим Макарчук, магістрант Інституту міжнародних відносин Артем Нікіфоров, магістрант економічного факультету Роман Потєряйко, а також студент економічного факультету Євген Кудрявець.
Склад Ради формувався на підставі пропозицій поданих від всеукраїнських молодіжних громадських організацій та спілок, органів студентського самоврядування з урахуванням регіонального представництва.
До складу Ради увійшли найбільш талановиті, інтелектуально розвинені і соціально активні молоді люди за результатами проведеного МОНмолодьспорту конкурсу.
Нагадаємо, що 20 червня 2012 року своєю постановою № 673 Кабінет Міністрів утворив Молодіжну раду. Молодіжна рада є тимчасовим консультативним, дорадчим органом Уряду, який очолює Міністр освіти і науки, молоді та спорту.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024