Новини

 

У ВІКНУ відбулося розширене засідання вченої ради

02.11.2012
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 01.11.12 було проведено розширене засідання вченої ради, на якому з науковою доповіддю: «Наука третього тисячоліття – погляд у майбутнє» виступив проректор університету з наукової роботи професор Сергій Вижва.
У виступі поважного гостя йшлося про історію створення, сьогодення та майбутнє університету – одного із найпотужніших ВНЗ України, його склад, науковий потенціал, здобутки та завдання. Акцент у доповіді було зроблено на необхідності та важливості інноваційної діяльності класичного дослідницького ВНЗ, яким сьогодні є наш університет.
Участь у заході також взяли: начальник науково-організаційного відділу – заступник начальника Воєнно-наукового управління ГШ ЗС України полковник Анатолій Зварич, головний спеціаліст відділу організації наукової діяльності Департаменту військової освіти та науки МО України Аркадій Атрохов, наукові та науково-педагогічні працівники, здобувачі, ад’юнкти, члени Воєнно-наукового товариства ВІКНУ.
У своєму виступі полковник Анатолій Зварич зупинився на основних напрямках наукової діяльності, до яких може бути залучений науковий потенціал ВІКНУ: відпрацювання військових стандартів, розробка Воєнного
кодексу, впровадження Єдиної автоматизованої системи управління у ЗС_України та розробка методик вивчення іноземних мов військовослужбовцями, науковцями та науково-педагогічними працівниками.
Підбиваючи підсумки засідання вченої ради, начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін запевнив поважних гостей у тому, що науковці ВІКНУ готові виконати завдання, які будуть перед ними поставлені керівництвом ЗС України та університету.













Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024