Новини

 

Візит головного виконавчого директора корпорації Intel Крейга Барретта

23.10.2003
Шановні колеги!

Маємо честь запросити Вас для висвітлення візиту в Україну головного виконавчого директора корпорації Intel Крейга Барретта, що відбудеться 29 жовтня 2003 року. Доречно відзначити, що візити представників вищого керівництва корпорації Intel в Росію протягом декількох останніх років мали великий суспільний резонанс, який стимулював розвиток економіки і суспільства цієї країни.

О 13:50 в актовій залі центрального червоного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка (вул. Володимирська, 60) д-р Крейг Барретт виступить з лекцією перед студентами і викладачами КНУ і багатьох інших провідних вузів України, на яку журналісти запрошуються як слухачі.

Перед початком лекції відбудеться зустріч д-ра К. Барретта з ректором університету академіком Віктором Скопенко, у ході якої буде оголошено про рішення Вченої ради цього ВНЗ присвоїти главі корпорації Intel звання Почесного доктора Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Церемонія нагородження К. Барретта відбудеться в актовій залі КНУ в присутності студентів, викладачів і журналістів перед початком лекції керівника компанії.

Крім того, в рамках даного візиту в Україну планується оголошення дуже важливої програми, яка дозволить підняти освіту і використання комп’ютерних технологій в суспільстві на якісно новий рівень. Мова йде про благодійну програму Intel, яка вже діє в 30 країнах світу і дозволила навчити більш ніж 1 млн. 300 тис. вчителів метода використання інформаційних технологій у навчальному процесі. Наприкінці свого виступу К. Барретт відповість на питання студентів і викладачів.

О 16:45 в тому ж приміщенні відбудеться прес-конференція, у ході якої журналісти зможуть поставити голові корпорації питання про лекцію, присвячену бізнес-форуму, в цілому за підсумками візиту К. Барретта в Україну.

Попередня акредитація обов'язкова до 24 жовтня (для київських журналістів) на електронну адресу oleg.gorbachov@intel.com (з копією на ім'я Андрія Чеса з агентства «Амипринт» - pr@amiprint.com.ua) чи за тел. (044) 490-6417 (мобільний 8-067-5012594) підтвердити участь Вашої редакції і повідомити прізвище ім’я по батькові вашого представника.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024