Новини

 

Почесний доктор нашого університету Жак Фрайсард прочитає цикл лекцій

22.10.2012
Професор університету Пє’ра та Марії Кюрі (Франція), почесний доктор нашого університету, номінант на Нобелевську премію професор Жак Фрайсард (http://industrygateway.org/cvs/jacques-fraissard) прочитає на хімічному факультеті університету курс лекцій "Твердотільний ЯМР у вивченні матеріалів". Цей курс професор Фрайсард читає на хімічному факультеті вже протягом останніх 5 років (див. наприклад http://www.achem.univ.kiev.ua/education/nmr1.htm). Курс складається з двох частин, яки читаються в 1 та 2 семестрах, відповідно. Після кожної частини проводиться іспит. За результатами іспиту слухачам видається сертифікат міжнародного зразка, який зараховується в Університетах Європи.

Перша частина курсу буде вичитана з 22 по 25 жовтня, на хімічному факультеті. Початок о 14:00 у 228 аудиторії. Попередня програма курсу на сайті http://www.achem.univ.kiev.ua/education/nmr1.htm#Z
Запрошуються студенти старших курсів природничих факультетів, що володіють англійською (лекції будуть читатися англійською).
Докладніша інформація за тел. 239 3345, чи Zaitsev@univ.kiev.ua
Проф. В. Зайцев


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024