Новини

 

НОВІ ГРАНТИ МОН РЕСПУБЛІКИ КАЗАХСТАН ДЛЯ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ КНУ

17.10.2012

У цьому році набувають все більшого розвитку наукові та навчальні творчі зв’язки з казахськими вузами, з якими укладені відповідні міжнародні угоди про співпрацю. Викладачам економічного факультету вдалося вибороти на конкурсній основі два нові гранти Міністерства освіти і науки Республіки Казахстан. Завдяки цьому проф. Купалова Г.І. у травні місяці була запрошена Євразійським національним університетом ім. Л.М. Гумільова (м. Астана) як співкерівник по дисертації докторанта філософії PhD для наукового консультування, навчання магістрів і докторантів PhD з економіко-екологічних проблем, дослідженнями яких займається кафедра екологічного менеджменту та підприємництва.
Бібліотеці Євразійського національного університету ім. Л.М. Гумільова були подаровані останні підручники і монографії, написані викладачами економічного факультету.
Інтерес студентів викликали лекції, наукові дискусії з питань екологічної економіки і туризму, консультації, обмін досвідом з програм підготовки магістрів, докторів філософії Ph.D .

Високою оцінкою вкладу економічного факультету у розвиток українсько-казахської міжвузівської співпраці щодо підготовки і підвищення кваліфікації науко-педагогічних кадрів і студентів, поширення еколого-економічних знань стало присвоєння вченою радою Карагандинського економічного університету, який у 2012 р. посів гідне 3 місце у рейтингу економічних вузів Казахстану, проф. Купаловій Г.І. звання Почесного професора цього університету. Щиро вітаємо Галину Іванівну



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024