Новини

 

ІННОВАЦІЙНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО З КОМПАНІЄЮ SAMSUNG ELECTRONICS

13.10.2012

11 жовтня 2012 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася зустріч проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) П.О.Беха з делегацією компанії Samsung (Корея) на чолі з віце-президентом Seunggun Park: віце-президентом Hosik Jang, головним інженером Jungho Bang, старшим інженером Kitae Choi, представниками Samsung Ukrainian Research Center (Київ) - Cho Byong Kwan, керівником проекту НДКР, М.Лук'яненком, керівником групи технологічного планування та В.Гадецьким, керівником підрозділу стратегічного планування.
Зустріч була присвячена обговоренню питань науково-технічного співробітництва, кооперації при створенні спільних патентів, проблемним питанням впровадження патентів університету за кордоном.
Делегація також відвідала факультет кібернетики. Декан факультету член-кореспондент НАН України А.В.Анісімов розповів про наукову діяльність лабораторії Samsung на факультеті, ознайомив з новими науковими розробками, пов’язаними з архітектурою оптичних комп’ютерних процесорів для створення нової обчислювальної техніки.
Віце-президент компанії Samsung Seunggun Park відзначив високу науково-технічну репутацію університету та факультету в Україні та за кордоном, подякував за організовані зустрічі та ініціативу обговорення даної проблематики, побажав подальшого плідного науково-технічного та інноваційного співробітництва між компанією Samsung та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

Управління міжнародного науково-технічного співробітництва
та інноваційних технологій




Прес-центр


фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024