Новини

 

Ярмарок вакансій. Як вдало використати свій шанс?

05.10.2012
9 та 10 жовтня 2012 відбудеться традиційний ярмарок вакансій «Імпульс-Експо». Як завжди очікується велика кількість різнопланових компаній-учасників, що шукатимуть можливості отримати знайти кращих нових співробітників. Серед компаній-учасників, як представники суто українського бізнесу так і великі транснаціональні компанії. Вакансій багато, вони різнопланові. Від часткової зайнятості на позиції, що не потребують високої кваліфікації, до позицій на які, шукають обдарованих людей з глибинними знаннями в предметі, з якого отримують освіту.
Станом на 5 жовтня 2012 року сформовані наступні списки роботодавців:
9 жавтня : КНУ імені Тараса Шевченка, пр-т Академіка Глушкова, 4 Г, (Радіофізичний факультет)
Список компаній-учасників: 3Shape Ukraine, БАНК РЕНЕССАНС КАПИТАЛ, SDL, САН ІнБев Україна, Credit Collection Group, Materialise, ILOGOS, INSOLLO ENTERTAINMENT, Softheme, ТОВ «СМАРТ бізнес», Мережа супермаркетів «Сільпо», ЕВРОІЗОЛ, MGID Inc, CМК

10 жовтня : КНУ імені Тараса Шевченка, Бульвар Т. Шевченка 14, (Інститут філології)
Список компаній-учасників: БАНК РЕНЕССАНС КАПИТАЛ, SDL, Ernst&Young, Фокстрот. Техніка для дому, САН ІнБев Україна, Мережа супермаркетів «Сільпо»

Ярмарок вакансій це гарна можливість особисто поспілкуватись із представниками компаній для молоді і, навпаки, для представників компаній з майбутніми співробітниками. Це зустріч, а до зустрічей в діловому світі прийнято готуватись.
Генеральний спонсор ярмарку вакансій «Імпульс-Експо» компанія SDL.

Розклад презентацій та лекцій:

9 жовтня (Радіофізичний факультет):

14:20:00 Презентация компании "SDL" (ауд. 42) "Трудоустройство в игровой индустрии. Перспективы, тенденции, советы" Докладчик Лобова Елена, Компания iLogos, Должность Chief Operating Officer" (ауд. 46)
1
5:10:00 Презентация компании ТОВ «СМАРТ бізнес»
"Введение в мобильные игры. С чего начать?", Докладчик Компанец Александр, Компания Appmania, Должность Producer (ауд. 46)
16:10:00 "Начинающему геймдизайнеру - путь в индустрию без наступания на грабли."" Докладчик Лехно Дмитрий, Компания Gravvit, Должность Lead Game Designer (ауд. 46)
10 жовтня (Інститут філології):
13:00 – 14:00 Форум «Роботодавець - Студент» (Актова зала)
15:10:00 Майстер-клас "Професійне резюме" від Володимира Швеця (Актова зала)
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024