Новини

 

Аншлаг на мистецтво

26.01.2005
25 січня у головному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочалася виставка робіт художників Монетного Двору України з нагоди 7-ї річниці відкриття Монетного Двору Національного Банку України, яка буде проходити протягом місяця. Так, якщо ви не змогли прийти на її відкриття, не сильно засмучуйтесь, - за цілий місяць можна буде ретельно все продивитись та отримати справжню естетичну насолоду.

На виставці представлені ескізи монет, медалей, поштових марок, графіка, скульптура, акварель художників В. Атаманчука, С. Бєляєва, Ю. Логвіна, В. Дем’яненка. Українські монети представляють культуру країни на міжнародних виставках по всьому світу. Художники, які натхненно працюють над створенням нумізматичної продукції, є переможцями міжнародних конкурсів.

Усі прихильники вічного та прекрасного мають отримати від виставки велике моральне задоволення. Подивитися тут можна на різноманітні роботи українських художників: і монети, і скульптура, і акварель. На ювілейних монетах представлені видатні особистості історії, пам’ятки культури та архітектури, міста України, флора і фауна тощо. Листи відправляють усі, й марки потрібні на кожному конверті. А деякі ескізи українських поштових марок, також представлені на цій виставці.

Дякуємо всім, хто прийшов і підтримав наших художників. А тих, хто ще не побував на цій виставці – запрошуємо відвідати її, мистецтво чекає Вас.




Бурчак Світлана
Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024