Новини

 

Зустріч з аспіранткою Університету Нурланда

25.09.2012
26 вересня 2012 р. у межах Міжнародної конференції «Україна в Європі – Європа в Україні», що пройшла 25-27 вересня 2012 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка і була присвячена 20-річчю українсько-норвезьких відносин, відбулася зустріч студентів 1 курсу магістратури спеціальностей «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент інноваційної діяльності», «Міжнародна економіка» з аспіранткою Університету Нурланда Ольгою Єрмоленко, що є випускницею магістратури економічного факультету.
Єрмоленко Ольга у 2009 р. розпочала проект міжнародної співпраці між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Університетом Нурланда (м. Будо, Норвегія), виборовши грант для магістерської підготовки напрямом «Магістр наук в бізнесі» у норвезькому університеті. Її магістерська робота «Управління мультипроектами в умовах невизначеності: порівняльний аналіз України та Норвегії» не лише дістала відміну оцінку, але була визнана кращою у спеціальності «Менеджмент» в Університеті Нурланда у 2011 р., а сама Ольга Єрмоленко отримала запрошення для участі у PhD програмі, яку вона зараз реалізує. Крім того вона активно розвиває співпрацю між нашими університетами, зокрема щодо організації в Норвегії бізнес-практики наших студентів, що з київської сторони була організована управлінням міжнародного науково-технічного співробітництва та інноваційних технологій університету.
Під час зустрічі обговорювались актуальні питання українсько-норвезьких відносин, котрі були досягнуті протягом 20 років. Студенти виявили значний інтерес до практичних аспектів співробітництва в науковій та освітній сфері між нашими державами, з приводу чого відбулася жвава дискусія та обмін досвідом. Все спілкування відбувалося англійською мовою.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024