Новини

 

Найщиріші вітання ювілярові!

25.09.2012
24 вересня 2012 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка вітали, українського історика, історіографа, джерелознавця, доктора історичних наук, Заслуженого професора КНУ Ярослава Степановича Калакуру, якому виповнилось 75 років.
З цієї нагоди в Головному університетському корпусі, в аудиторії імені М. Максимовича зібралося багато високоповажних гостей, колишніх і теперішніх студентів, аспірантів, докторантів Ярослава Степановича. Всі вони з великою повагою й шаною говорили про ювіляра, дякували за його цінні праці, мудрі поради та бажали міцного здоров’я й творчої наснаги ще багато років працювати на благо української історичної науки.
Ректор КНУ імені Тараса Шевченка академік Леонід Губерський, вітаючи Ярослава Калакуру, зазначив, що ювіляр надзвичайно талановита, працьовита людина, вимогливий до себе і до інших, вірний друг, прекрасний сім’янин, виняткової продуктивності науковець, прекрасний педагог, який віддає всі свої сили для благородної справи – підготовки істориків.
Леонід Васильович виконав ряд відповідальних доручень: вручив Ярославові Калакурі орден «За заслуги » ІІ ступеня, якого він удостоєний Указом Президента України від 24 серпня 2012 року, відзнаку Вченої ради Університету І ступеня, Почесну грамоту Університету, а також зачитав вітання від Голови Верховної Ради України Володимира Литвина,
Ярослав Степанович подякував ректору, керівництву університету, колективу історичного факультету за організоване свята й сказав: « Орден «За заслуги » перед Україною – це висока нагорода, але вона не тільки моя. Це оцінка тієї праці, яку проводить велика наукова школа історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.





































фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024