Новини

 

Міжнародна конференція «Сучасна стохастика: теорія та застосування. ІІІ» (фото)

10.09.2012
10 вересня 2012 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулося відкриття Міжнародної конференції «Сучасна стохастика: теорія та застосування. ІІІ».
Конференція присвячена ювілеям видатних математиків: 100-річчю від дня народження Бориса Гнеденка та 80-річчю від дня народження Михайла Ядренка. Наукова й педагогічна діяльність обох математиків тісно пов’язана з кафедрою теорії ймовірностей, статистики та актуарної математики КНУ імені Тараса Шевченка. Вони були серед засновників наукової школи теорії ймовірностей та математичної статистики в Київському університеті, що має нині високий міжнародний авторитет і світове визнання.

Відкрив конференцію перший проректор КНУ проф. Олег Закусило. Він привітав усіх присутніх та побажав плідної праці, цікавих доповідей, жвавої дискусії.
Робота Міжнародної конференції триватиме до 14 вересня.ЇЇ учасники працюватимуть в 16 секціях з різних галузей теорії ймовірностей, математичної статистики та теорії випадкових процесів.
Мета конференції - координація наукових досліджень, презентація та обговорення новітніх наукових досягнень у галузях теорії ймовірностей, математичної статистики та їх застосувань, зокрема, до актуарної та фінансової математики.

















фото: Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024