Новини

 

Професор Кньопфель викладає на юридичному

10.09.2012

Юридичний факультет Київського національного університету мав честь прийняти в своїх стінах високоповажного гостя – відомого професора Швейцарської вищої школи державного управління Пітера Кньопфеля. Цього року перша зустріч зі студентами юридичного факультету відбулася 25-27 травня в ході викладання професором авторського курсу «Аналіз і пілотаж публічної політики». Курс має на меті допомогти студентам осягнути всі тонкощі, нюанси та практичні деталі аналізу, програмування та впровадження публічної політики на всіх рівнях управління. Більше того, слухачі курсу мають змогу розібратися в конкретних інструментах та механізмах забезпечення реалізації публічних заходів в різних політичних та соціальних контекстах не лише на прикладі діяльності виконавчої гілки влади в Україні, а також в Європейському Союзі та у всьому світі.
Під час читання курсу професором Кньопфелем було проаналізовано роль і місце всіх дійових осіб публічної політики, визначено види ресурсів, які варто мобілізувати для того, щоб публічна політика була ефективною та результативною.
Протягом літа студенти, які прослухали курс, мали змогу співпрацювати з професором на дистанційній основі з метою здійснення наукових пошуків та написання власних доробків англійською мовою. Роботистосувалися актуальних проблем публічного управління в сфері впровадження сонячної енергетики в Україні, розвитку туризму, подолання безробіття та інших питань, що стоять на порядку денному економічного та соціального розвитку нашої держави.
З метою аналізу результатів наукових досліджень, що були здійснені студентами, професор Кньопфель знову завітав до Університету 10-11 вересня, і, водночас, продовжив викладання курсу для студентів, які вдало виконали завдання. По закінченні занять студенти, які успішно завершать курс, отримають відповідні дипломи Швейцарської вищої школи державного управління.







Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024