Новини

 

Campus Radio Ukraine і Студент-TV на одній медіаплатформі

03.09.2012

З 1 вересня на сайті Campus Radio Ukraine, всеукраїнської студентської онлайн радіостанції campusradio.univ.kiev.ua), можна також дивитися програми телеканалу Студент-TV. Таким чином на одній медіаплатформі об’єдналися два проекти започатковані студентами Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка й підтримані студентами багатьох вищих навчальних закладів України а також партнерами Інституту журналістики, зокрема компанією Турмедіа, на серверах якого й мовить студентський телеканал.
«Плей-лист радіостанції й верстку ефіру телеканалу складають навчальні програми українських студентів зі Львова й Запоріжжя, з Черкас і Дніпропетровська, з Києва й Сум, інших міст України, - говорить головний редактор медіаплатформи, студентка Київського Інституту журналістики Ганна Ренська, - Ми давно мріяли про те, щоб українські студенти мали можливість обмінюватися своїми журналістськими теле- й радіопрограмами на одному сайті, вчилися робити професійний телерадіоефір, мали можливість зустрічатися з професіоналами-телерадіожурналістами. І зараз спільно із усіма нашими партнерами, студентами з інших вітчизняних вишів, будемо намагатися цю мрію здійснювати».
Проект підтримано Фондом розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Протягом наступного навчального року в Інституті журналістики пройдуть телевізійний та радіотренінги, на які запрошуватимуться українські студенти, автори телерадіопрограм. Кращі з цих програм будуть відзначені журі фестивалю студентських телерадіопрограм «Студентський МІКС», який планується вперше провести навесні наступного року.

Ганна Ренська, прес-секретар кафедри телебачення і радіомовлення Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024