Новини

 

У КНУ розпочалися урочисті посвяти у студенти

30.08.2012
30 серпня 2012 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка розпочалися урочистості з нагоди посвяти у першокурсники тих, хто, подолавши нелегкі вступні перегони, вибороли право бути його студентами.

За багаторічною університетською традицією першими День першокурсника провели на філософському факультеті. Декан факультету академік НАН України Анатолій Конверський тепло привітав молоде поповнення з новим етапом у їхньому житті і наголосив на тому, що вони обрали одну з найцікавіших професій, яку їм допоможе здобути потужний професорсько-викладацький склад факультету. Його декан представив у ході урочистостей.

До першокурсників звернувся ректор університету академік Леонід Губерський, який сам є випускником факультету. Він зазначив, що філософський факультет є головним у нашій державі, що здійснює підготовку філософських кадрів. «У більшості провідних навчальних закладів України філософію викладають наші випускники», - зауважив Леонід Васильович. Він поздоровив першокурсників та їхніх батьків зі святом, а також запевнив, що ректорат університету, деканат факультету, колективи кафедр докладуть всіх зусиль, щоб студенти навчалися і жили в комфортних умовах. Звертаючись до першокурсників, ректор не тільки побажав їм доброго здоров’я, успіхів у навчанні, а й налаштував на цілеспрямовану наполегливу працю на шляху до обраного фаху.

Після теплих вітальних слів вчорашні абітурієнти отримали найважливіший документ на наступні 4 роки – студентський квиток. По тому відбулося неформальне спілкування першокурсників з викладачами та працівниками факультету, ознайомлення з місцями, де будуть проходити лекції, семінари, практичні роботи, власне, весь навчальний процес.


Прес-ценр


















фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024