Новини

 

Vivat переможцям міжнародного освітнього проекту "Еразмус Мундус EMP-AIM"

26.06.2012
25 червня 2012 року в Головному навчальному корпусі КНУ відбулася організаційна зустріч переможців міжнародного освітнього проекту Еразмус Мундус EMP-AIM.

З вітальним словом виступив Проректор з науково-педагогічної роботи ( міжнародне співробітництво) Бех Петро Олексійович.
Завдяки Консорціуму Еразмуc Мундус переможці отримають можливість навчатися в провідних університетах Європейського Союзу, що зробить їх більш конкурентоспроможними на міжнародному ринку праці.

З понад півсотні кандидатів від Київського національного університету імені Тараса Шевченка стипендію у цьому році від проекту Еразмуc Мундус EMP-AIM здобули 18 учасників (бакалаврат, магістратура, аспірантура, докторантура та викладацький склад).

Проект Еразмуc Мундус EMP-AIM - це партнерство 17 університетів країн Європейського Союзу, Білорусі, Молдови та України. Консорціум, до складу якого входить Київський національний університет імені Тараса Шевченка, сприяє науковій та академічній мобільності між країнами Європейського Союзу та Східної Європи.



















фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024