Новини

 

Геологи отримали унікальний мікроскоп

13.06.2012
13 червня 2012 р. на геологічному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка відбулася передача унікального настільного електронного сканівного мікроскопу NeoScope JCM-5000 в комплекті з напилювачем Neo Coater та двома форвакуумними насосами і ноутбуком HP Compaq nx7400.
Між представництвом «Токіо Боекі Технолоджі Лтд» та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка було підписано договір тимчасового користування. Демонстраційні зразки обладнання передані Університету на тимчасове користування з метою його демонстрації для проведення ознайомлювально-навчальних заходів, ідентифікації його вимірювальних можливостей, стосовно дослідницьких завдань університету, популяризації даного виду обладнання в довгостроковій перспективі і виявлення громадської думки професійного співтовариства в даному сегменті.
На зустрічі були присутніми проректор з науковї роботи проф. Вижва С.А., управляючий директор представництва «Токіо Боекі Технолоджі Лтд.» Шпак О. А., представники «Токіо Боекі Технолоджі Лтд.» співробітники геологічного та інших факультетів КНУ імені Тараса Шевченка.














Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024