Новини

 

Угода про співпрацю з Університетом міста Мачерата

07.06.2012
З 3 по 6 червня 2012 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка перебувала делегація Університету міста Мачерата (Італія) на чолі з начальником Департаменту міжнародних зв’язків проф. Уолделулом Келаті Діраром.
Члени делегації взяли участь у Шостій міжнародній конференції «Україна-Італія: співробітництво у галузі туризму», що відбулася 4 червня на географічному факультеті КНУ.
Для кожного університету плідні наукові та культурні зв'язки є необхідні для успішного розвитку педагогічної та наукової діяльності.
Беручи до уваги взаємну зацікавленість Університету міста Мачерата та Київського університету щодо встановлення контактів задля досконалого вивчення природничих, правових, політичних та економічних наук, а особливо, мов, культури, географії та туризму двох країн, 6 червня 2012 було підписано Угоду про наукову та навчальну співпрацю між Університетом міста Мачерата та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

Згідно з угодою університети розпочинають співпрацю щодо обміну студентами,викладачами та запровадження подвійного документу про освіту, який також зобов’язуються надати в рамках Європейської Програми «Еразмус Мундус».



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024