Новини

 

Молодіжний центр в гостях у школи-інтернату

26.05.2012
25 травня 2012 року. Сонячний, яскравий сповнений вражень та радісний день для багатьох школярів – попереду літні канікули! А старшокласників гордо називають випускники!
Співробітники Молодіжного центру культурно-естетичного виховання спільно з активом студентів Військового інституту та Інституту біології приєдналися до свята останнього дзвінка. В цьому році ми завітали до вихованців школи-інтернату №26 для дітей з вадами розумового розвитку.
В подарунок діткам ми організували розважальну програму та концертні номери, що підготували учасники вокальної студії «Соло» Молодіжного центру нашого університету. Після урочистої частини школярі взяли участь у конкурсі малюнку на асфальті, який з часом із сірого та непримітного став різнокольоровим, з яскравими сонечками, синіми морями та чудернацькими корабликами. Так діти бачили літо, що розкриває для них обійми.
Усі присутні були нагороджені призами, а переможці – грамотами та подарунками. Організатори і гості теж отримали нагороду – ясні дитячі очі, обличчя, що сяяли посмішками від позитивних емоцій і гарного настрою.
В наступному навчальному році Молодіжний центр та студентство університету обов’язково буде продовжувати роботу з підшефними інтернатами та дитячими будинками. Адже нести добро – благородна, почесна і радісна місія.










Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024