Новини

 

Студенти востаннє зібралися у своїй Alma-mater

30.05.2012
Здається нещодавно сьогоднішні випускники Інституту філології знайомилися з наказом про зарахування у Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Швидко проминули роки. За вікном 31 травня 2012 рік, ВИПУСКНИЙ. Студенти зібралися востаннє у своїй Альма-матер, аби прослухали наказ про те, що вони завершили найкращий вищий навчальний заклад в Україні та їм присвоєно кваліфікацію магістра чи спеціаліста.
Привітати випускників 2012 року прийшли директор Інституту філології проф. Семенюк Г.Ф. та його заступники, завідувачі кафедр, навчальна частина, член Спілки письменників України, лауреат Шевченківської премії Василь Герасим’юк, прес-аташе Республіки Польща Анна Кузьма, родичі та друзі. Всі бажаючі розділили з випускниками свято, поринули в особливу ауру.
Першим виступив з вітальним словом директор Інституту філології проф. Семенюк Григорій Фокович. Директор висловив подяку випускникам за плідну співпрацю. Григорій Фокович побажав знайти гідне місце у житті, насолоду, щастя та достаток, що приноситиме робота. Закликав не забувати інститут, двері якого завжди відкриті для кожного.
Очі випускників після вручення дипломів наповнилися сумом, адже в минулому залишилися перші лекції, семінари, а попереду – найголовніший іспит життя. Кожен піде своїм шляхом. Бажаємо доброї долі, світлої вдачі та натхнення!
Випускники 2012 року Інституту філології КНУ імені Тараса Шевченка, несіть духовний чинник, який заклала ваша Альма-матер! Колектив прес-центру Інституту філології вітає Вас зі здобуттям вищої освіти!













Текст: Олександра Борейчук
Фото: Валерій Попов

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024