Новини

 

КНУ - найкращий ВНЗ п`ятиріччя за версією рейтингу «Компас»

17.05.2012
15 травня 2012 року відбулася презентація результатів рейтингу українських вищих навчальних закладів «Компас-2012».

Пряма он-лайн трансляція заходу, а також церемонії нагородження переможців – найкращих українських ВНЗ останнього п’ятиріччя - відбувалася на корпоративному сайті компанії «Систем Кепітал Менеджмент», яка ось уже п’ятий рік поспіль успішно реалізує проект «Компас» в Україні. П’ятий рейтинг ВНЗ України «Компас», представлений компанією СКМ, традиційно складений Київським міжнародним інститутом соціології. У рамках он-лайн трансляції також відбулися: презентація результатів спеціального дослідження «Випускники українських ВНЗ очима роботодавців» і презентація порталу Best Universities - нового порталу про вищу освіту в Україні.
Проект «Компас» було реалізовано за підтримки МОНмолодьспорту України, провідних експертів Національної академії педагогічних наук України, Дослідницького центру «БЕСТ», Європейського Фонду Освіти, польського фонду «Перспективи».
Учасниками проекту «Компас-2012», який Компанія СКМ реалізує в рамках соціальної програми «Сучасна освіта», цього року стали 232 українських ВНЗ 3-4 рівнів акредитації, які готують бакалаврів, спеціалістів і магістрів з 5 напрямів: бізнес/економічні спеціальності, юриспруденція, інженерно-технічні спеціальності, інформаційні технології (IT), архітектура/будівництво. Перше місце у загальнонаціональному рейтингу п'ятий рік поспіль займає Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут». Стабільно високий результат і у Київського національного університету імені Тараса Шевченка, який з 2010 року впевнено займає другу сходинку у рейтингу. Третє місце розділили Національний університет «Києво-Могилянська академія» та Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана.























фото: Юрія Тивончука/ПРЕС-ЦЕНТР КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024