Новини

 

Курси для співробітників Антикорупційного комітету

13.05.2012

З 14 по 19 травня 2012р. в Інституті післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка за ініціативи Антикорупційного комітету України організовано курси підвищення кваліфікації для його співробітників.
На відкритті курсів були присутніми представники вищого керівництва Антикорупційного комітету України: Голова Гончар Андрій Іванович, який обґрунтував важливість проведення навчання на якісному рівні та побажав успіху слухачам; перший заступник Голови по роботі з державними органами та міжнародними організаціями Балабанова В.І. та начальник управління внутрішньої безпеки Притченко П.Г.
Слухачі прослухають курс навчання, де лекторами будуть провідні фахівці Антикорупційного комітету України генерал-майор Лішавський В.Г., д.ю.н., професор, Голова Науково-консультативної ради при Верховному Суді України Хавронюк М.І. та науковці університету: к.ю.н., професор, завідувач кафедри кримінального права Андрушко П.П.; д.е.н., професор кафедри обліку та аудиту Дрозд І.К. та спеціалісти Державної фінансової інспекції України, Міністерства економіки України.
Участь в навчанні дасть змогу усім учасникам підвищити професійний рівень у знанні антикорупційних законів України, заходам боротьби із корупцією, рівню правової культури посадових осіб.





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024