Новини

 

КНУ відвідають Ервін Неер та Єва-Марія Неер

11.05.2012
14 травня 2012 року до Києва завітає подружжя видатних німецьких науковців Ервін Неер – біофізик, лауреат Нобелівської премії з фізіології та медицини та його дружина Єва-Марія Неер – учена в галузі біохімії, директор XLab – експериментальної лабораторії для молоді у м. Геттінген (Федеративна Республіка Німеччина).
14 травня об 11 год., в 329 ауд. Червоного корпусу Київського національного університету відбудеться лекція Єви-Марії Неер для студентів та аспірантів. Тема лекції "Основна мета і перспективи XLab"
Мета XLab – скоротити розрив між науковими дослідженнями та шкільним навчанням, об’єднати школу та університет. Лабораторія пропонує ряд практичних експериментів та курсів, які вдало доповнюють шкільну програму з біології, хімії, фізики та інформатики для школярів та вчителів.
Проведення унікальних дослідів, робота з найновішим обладнанням, спілкування з науковцями світового рівня, зустрічі з однодумцями з інших країн – це все чекатиме учнів Малої академії наук, які отримають змогу навчатись у Геттінгені.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024