Новини

 

Відбувся конкурс “Міс економістка - 2004”

20.11.2004
Виявляється економісти вміють не тільки добре рахувати гроші, а й влаштовувати яскраві, цікаві та видовищні шоу. Економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, не вперше проводить конкурси краси, але “Міс – економістка 2004”, що пройшла 19 листопада 2004 року, приємно вразила високим рівнем організації, висококваліфікованим журі, на чолі з популярним ведучим Ігорем Кондратюком, та звичайно шаленою популярністю конкурсу серед студентства факультету. Подивитися на нову “Міс” зібрався мало не весь економічний факультет, актова зала була вщерть заповнена, а кожна з учасниць мала свої групи підтримки, які гаряче підтримували своїх улюблениць та розмахували яскравими транспарантами.

В конкурсі взяли участь 9 красунь, представниць економічного факультету та Інституту менеджменту та фінансів при Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. В першому конкурсі під назвою “Представлення”, дівчата розповідали глядачам про себе, демонструючи гарні сукні та неабиякі розумові здібності. Наступний етап змагання називався “Бізнес - Леді”, адже Міс – економістка повинна мати не лише гарну зовнішність, а й бути справжнім фахівцем з економічних питань.

В перервах між виходами учасниць, для глядачів були влаштовані цікаві конкурси, де потрібно було намалювати “Міс-економістку” своєї мрії, швидко прочитати відому скоромовку про “Карла і Клару”, та процитувати улюблені вірші, ними стали творчість Лермонтова та дитяча новорічна пісенька “В лесу родилась елочка..”.

Одним з найважливіших конкурсів стало “Домашнє завдання” – завчасно підготовані номери учасниць, де й проявились їхні різнопланові таланти. Красуні співали, танцювали, розповідали про нелегку студентську долю, та навіть демонстрували прийоми тейквандо, як захист від набридливих кавалерів. Але великих співачок з красунь не вийде, бо дівчата на підспівках співали краще за них, вони ж, весь час забували текст та плутали слова. В інших учасниць “домашнє завдання” було розповідного характеру, яке вони, заїкуючись, читали з листка, а глядачі весь час здогадувались, коли їм потрібно сміятися. Надзвичайно вразив майстерністю та високим професіоналізмом, танцювальний номер Марії Губрик, цим запальним танцем вонa заробила шквал аплодисментів від глядачів, та високі оцінки журі.

В результаті, після довгих сперечань та обдумувань журі, вибрало “Міс – економістку 2004”, нею стала студентка 2 курсу Інституту менеджменту та фінансів при Київському національному університеті імені Тараса Шевченка Дар’я Федоренко. Вона отримала почесний диплом та корону з рук декана економічного факультету Віктора Базилевича та цінні призи від спонсорів. Щоб інші учасниці, особливо не засмучувались, їм подарували цінні подарунки, та нагородили втішними титулами типу “Міс Грація” та “Міс Елегантність”.

Бажаємо переможниці Дар’ї Федоренко удачі, сил, натхнення, а головне впевнено та достойно нести титул “Міс – економістка 2004”.



Наталія Коротенко
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024