Новини

 

Радіофізики – призери Міжнародного студентського турніру фізиків

24.04.2012

7-13 квітня 2012 року в м. Долгопрудному (Московська область, РФ) на базі Московського фізико-технічного інституту пройшов черговий Міжнародний студентський турнір фізиків. Нагадаємо, що традиція проведення студентських турнірів фізиків була започаткована в Київському університеті на радіофізичному факультеті. Саме тому президентом Міжнародних студентських турнірів фізиків є доцент цього факультету Олександр Кельник.
У цьому році команда радіофізиків «Оператор Ы» виграла Всеукраїнський турнір, що проводився на базі Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, і разом з командою Львівської політехніки дістала право представляти нашу країну на міжнародному турнірі.
У турнірі в Долгопрудному брали участь представники Росії, України, Швейцарії та Румунії. Наша команда вийшла до фіналу і посіла в ньому почесне друге місце, пропустивши вперед першу команду господарів (яка, втім, наполовину складалася з представників України) і обігнавши команду Швейцарії. У складі команди «Оператор Ы» – Катерина Махновець (капітан), Дмитро Дадика, Богдан Девічев, Ігор Демкович, Іван Лучко, Іван Цимбалюк.
Наступний турнір планується провести в Швейцарії.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024