Новини

 

Зустріч студентів юридичного факультету з відомою особистістю

19.04.2012
17 квітня 2012 року в Червоному корпусі КНУ імені Тараса Шевченка юридичний факультет за сприянням відділу освіти СПЮФ провів зустріч із Ковальським Віктором Семеновичем – президентом видавничої організації Юрінком Інтер, шеф-редактором газети “Юридичний вісник України”, доктором юридичних наук, доцентом. Координатором зустрічі виступила Барікова Анна, студентка КНУ імені Тараса Шевченка, голова відділу освіти СПЮФ.
У рамках віповідного заходу обговорювалися питання життєвого та кар’єрного шляху Ковальського В.С., його погляди на особливості видавничої діяльності. Під час зустрічі студенти мали можливість поспілкуватися з відомим юристом, поставити йому хвилюючі запитання, перейняти його неоціненний досвід.
Лейтмотивом спілкування з Ковальським В.С. була його життєва позиція, пов’язана з тим, що юрист ставить себе на постамент, щоб відповідати на запитання оточення. Під час зустрічі Ковальський В.С. підкреслював, що професія юриста є публічною. Тому, посилаючись на положення ЗУ “Про доступ до публічної інформації”, Віктор Семенович аналізував нинішню політичну, економічну та соціальну ситуацію в Україні із прикладами з видавничої справи та життя в цілому.
Цікавою несподіванкою став розіграш книжок від видавничої організації Юрінком Інтер. Студенти повинні були назвати цінність контенту відповідної літератури. Переможцями стали Барікова Анна, яка одержала підручник за ред. В.I. Муравйова “Право Європейського Союзу” з авторським перекладом Лісабонських угод, та Бурбан Назар, який одержав підручник В.Г. Чепіноги “Економічна теорія”, розроблений спеціально для студентів-юристів. Також учасники зустрчі одержали цінні подарунки у вигляді випуску газети “Юридичний вісник України” та записних книжок від видавничої організації Юрінком Інтер.
При цьому Віктор Семенович наголошував, що квінтесенцією систематизації інформації стають знання. Тому сподіваємося, що здобуті під час спілкування з Ковальським В.С. знання стануть у нагоді учасникам цієї зустрічі.
Барікова Анна,
студентка 3 курсу











Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024