Новини

 

Геологічний Оскар

09.04.2012
У стилі вручення найпрестижнішої американської премії відбулося святкування Дня геолога у КНУ імені Тараса Шевченка. Хтось отримав бажаний Оскар, а хтось просто відсвяткував 30-річчя закінчення нашого факультету. Ажіотаж був такий, що зал економічного факультету переповнився ще до початку концерту. „Я побачила рекламу і зателефонувала своїм одногрупникам. Відчувала, що буде щось грандіозне і не помилилася” – сказала аспірантка геологічного ф-ту Юлія Бондар.
„Коли ми вирішили організувати свято, то знали, що це має бути незабутньо, - ділиться секретами підготовки співорганізатор Ярослава Шабат, - до дійства підключили всіх студентів. Вони мали змогу проголосувати за викладачів у десяти номінаціях. Тому ще задовго до церемонії „Оскар” всі були заінтриговані результатами”.
Концерт відкрили ведучі Мирослава Слободянюк та Степан Місюрка, які вибороли таку честь у дводенному кастингу. Можна із впевненістю сказати, що захід був університетського рівня, адже підключилися і студенти економічного факультету (команда КВН) та студенти інституту журналістики, які підготували професійний ролик про наш факультет (щиро вдячні Ользі Пархоменко за ініціативу та ентузіазм). Справжньою окрасою дійства були виступи нашої уславленої „ВЕСНЯНКИ» та танцювального ансамблю „Маріам”. Шквалом оплесків нагородили студентів геологічного Валерія Вітомського, Дмитра Курця і гурт „Твоя кімната”, які виконали АВТОРСЬКІ композиції. Концертну програму завершила справжня зірка – соліст гурту „Привиди опери” Сергій Зіньковський.
Перша церемонія нагородження завершилася. Як вона пройшла, судити гостям та організаторам. Саме до них ми звернулися за коментарями. „Звичайно, було багато погрішностей: десь підвела техніка, десь недогледіли в організаційних аспектах. Є над чим працювати. Але головне - прогрес, який помічають наші студенти та викладачі”, - зізнаються організатори конкурсу.
„Це перший Оскар у моєму житті!, - із захопленням розказує викладач Сергій Віталійович Корнієнко, - несподівано і дуже приємно!”.
Місяці підготовки та півторагодинний концерт позаду. Залишаються лише спогади та бажання організовувати нові заходи. Там і побачимося.
ОКСАНА ЛЮБЧИК
Фотограф Богдан Павленко





Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024