Новини

 

Перший театральний фестиваль в КНУ імені Тараса Шевченка

09.04.2012


Студентський Фестиваль «Катарсис» започатковує театральну традицію в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

11 квітня о 19.00 Студентський парламент Київського національного університету імені Тараса Шевченка за ініціативи факультету психології вперше організовує Театральний фестиваль «Катарсис». Дійство відбудеться в Актовій залі Червоного корпусу.
У фестивалі візьмуть участь найкращі театральні колективи Університету. У репертуарі – класики європейської драматургії. Вистави будуть представлені як українською, так і англійською мовами.
В рамках фестивалю виступлять майстри аудіо-візуальної імпровізації з Київського Playback-театру «Déjà vu plus».
Під час підготовки для студентів було організовано серію майстер-класів, один з яких проводила Наталія Якимченко, керівник театральної студії «SPLASH», психолог, режисер, викладач акторського майстерності, сценічного мовлення.
«Катарсис» – це фестиваль сучасної малої театральної форми. Мінімум реквізиту та зайвих деталей, максимум істинності та щирості виконавців. Ми пропонуємо заглибитися у світ почуттів та емоцій, перевтілень, та найголовніше – очищення, осягнення нових горизонтів та вражень.

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024